Te koop / Te huur

Ruime recreatiewoningen in recreatiegebied Maarssen buiten

Download brochure

In Maarssen, aan de rand van het historische Maarssen-Dorp, verrijst recreatiegebied Maarssen buiten op een terrein van ruim 447 are. We ontwikkelen er diverse vrijstaande en geschakelde recreatiebungalows die zijn voorzien van alle gemakken en optimaal ontworpen om te kunnen genieten van de omringende natuur. Een buitenkans voor liefhebbers die midden in het groen, maar dicht bij de stad willen recreëren in een  waterrijke en rustieke omgeving en de bruisende steden Utrecht én Amsterdam binnen handbereik. Diverse recreatiewoningen zijn per stuk te koop, maar tevens als park in zijn geheel.

Op dit moment zijn wij bezig met de uitbreiding van onze objecten en de oplevering verwachten wij eind 2022. Via deze link kunt u de vorderingen zien.

Informatie

Maarsseveensevaart 3, 3601 CC Maarssen
Recreatiepark
2 bouwlagen per woning
Bouwjaar 2006, 2009-2012, 2022
Wachthuys 85 m2 en Rhijnhuys 57 m2
1 parkeerplaats bij de woning + centrale parkeerplaats nabij entree
Afstand tot bushalte 100 m en treinstation 3100 m
Afstand tot N230: 1,1 km A2: 4,1 km en A27: 8,4 km
Afstand tot centrum 4,2 km

  Dit pand in beeld gebracht

  Bekijk de foto's van dit pand

  Beelden zeggen vaak net even meer dan woorden. Vandaar ook dat we bij elk pand meerdere foto’s tonen om de beschreven informatie compleet te maken.

  Mocht u na het bekijken van de beelden toch nog meer willen zien, dan kunt u uiteraard ook een bezoek op locatie inplannen door contact met ons op te nemen.

  Interesse? Neem contact op!

  Klik hier