Over ons

Altijd denken in mogelijkheden en kansen

Direct contact

Al vanaf begin jaren negentig zijn we actief met het ontwikkelen en beheren van vastgoed. Het was immers altijd al een nevenactiviteit naast ons bouwbedrijf, welke na de verkoop zelfstandig verder is gegaan. We bieden een totaalpakket van idee tot oplevering en indien gewenst zelfs inclusief aankleding. Daarbij ontwikkelen we niet alleen voor opdrachtgevers, maar investeren en ontwikkelen we ook zelf. We benaderen vastgoed vanuit een probleemoplossend perspectief, gaan met onze onbegrensde gedrevenheid aan de slag en creëren kansen met onroerend goed.

Veel ervaring en verstand van zaken

Bij de projectrealisaties maken we – waar nodig – gebruik van externe, aanvullende diensten en met onze samenwerkende partners op het gebied van bouw en installatie hebben we inmiddels vele verschillende objecten gerealiseerd.

Het leveren van kwaliteit vinden we bovenal belangrijk en maken dit keer op keer waar. We staan te boek als een betrouwbare partner met veel ervaring en verstand van zaken. Een kapitaalkrachtige partij die verder en vooruit denkt, mogelijkheden ziet, afspraken maakt en deze ook nakomt.

Bekijk ons aanbod