Verkocht

Kantoorruimte binnen een representatief bedrijfsgebouw

Download brochure

In Beesd is op het bedrijventerrein aan de A2 (Amsterdam – Maastricht) de kantoorruimte van dit bedrijfsgebouw beschikbaar. De kantoorruimte bevindt zich op een representatieve, zelfstandige locatie met veel voorzieningen en parkeerplaatsen op het eigen buitenterrein. Het bedrijfsgebouw – waarvan de hal reeds verhuurd is – is deels traditioneel gebouwd en opgetrokken uit een staalconstructie. De gevels zijn voorzien van een kalkzand breuksteen, waarboven een witte geïsoleerde damwandbeplating is aangebracht. Het object is direct gelegen bij de op- en afrit Beesd (rijksweg A2) en daarmee uitstekend bereikbaar per auto. Op het bedrijventerrein is verder een grote diversiteit bedrijven gevestigd die onder meer actief zijn met groothandelsactiviteiten, productie en volumineuze verkoop.

 

Informatie

Parkweg 37A, 4153 XL Beesd
Kantoren
2 bouwlagen
1993
441 m2
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
1000m tot OV
Afstand tot A2 's-Hertogenbosch 250 m, A2 Utrecht 850 m en A12 bij Utrecht 20 min.
1000m tot stadscentrum
  • Oplevertijd 1 maand

Dit pand in beeld gebracht

Bekijk de foto's van dit pand

Beelden zeggen vaak net even meer dan woorden. Vandaar ook dat we bij elk pand meerdere foto’s tonen om de beschreven informatie compleet te maken.

Mocht u na het bekijken van de beelden toch nog meer willen zien, dan kunt u uiteraard ook een bezoek op locatie inplannen door contact met ons op te nemen.

Interesse? Neem contact op!

Klik hier